top of page
SCHILDERWERKEN STEVEN DECUYPER header
​BUITENSCHILDERWERKEN EN BINNENSCHILDERWERKEN

​BUITENSCHILDERWERKEN EN BINNENSCHILDERWERKEN IN HALLE EN OMGEVING

Schilderwerken Steven Decuyper zet alles in en rond uw woning in de verf

Binnenschilderwerken, buitenschilderwerken of lakwerken op uw to do lijst? Schilderwerken Steven Decuyper komt overal in Halle en omstreken bij u langs om uw project tot in de kleinste hoekjes uit te voeren. 

  • Professionele binnen- en buitenschilderwerken

  • Zelfwerkend zaakvoerder

  • Verfijnde afwerking

  • Uitvoering met de grootste zorg

  • Kwaliteit in materiaal, service en afwerking

  • Strak eindresultaat

  • Van binnenhuisschilderwerken tot buitenraamwerk

  • Kleuradvies

  • Vakmanschap en kwaliteit gegarandeerd!

Schilderwerken buiten

Schilderwerk of lakwerk maakt uw buitenconstructies niet alleen mooier, het biedt ook bescherming. Zo vragen houten en metalen constructies regelmatig om een laagje verf om schade als houtrot of corrosie te voorkomen. Uw dakgoten, ramen en deuren, tuinhuis, ijzeren poort en ander buitenwerk krijgen een perfecte afwerking, rekening houdend met de ondergrond, toepassing en situatie.

Schilderwerken binnen

Door de juiste kleuren uit te kiezen maakt u van uw woning een echte thuis. Ik zet alles op alles om een knap afgewerkt interieur in uw favoriete stijl te bekomen, of dat nu met een nieuwe kleur of behang is, het kan allemaal. Vertel mij hoe u het ziet en ik maak er graag werk van. Uw interieur, houtwerk, keukenkasten en binnendeuren worden tot in de perfectie op maat afgewerkt. Indien gewenst help een profesionele kleurenconculente u keuzes maken in zowel kleuren als raamdecoratie.

Image by Frank Sobolewski

Altijd kwaliteit

Vakmanschap en ervaring hebben me geleerd dat het gebruik van hoogwaardige verf een wereld van verschil maakt, zowel in de kwaliteit van uitvoering en afwerking als in de mate van bescherming en duurzaamheid. Ik werk met Trimetal en Sikkens verven die hun kwaliteit project na project met verve bewezen hebben. Zo geniet u jarenlang van een subliem eindresultaat!

SCHILDERWERKEN STEVEN DECUYPER KOMT GRAAG BIJ U LANGS OM UW PROJECT OP TE METEN. DAARNA MAG U EEN DUIDELIJKE OFFERTE VOOR UW SCHILDERWERKEN VERWACHTEN.

bottom of page