top of page
SCHILDERWERKEN STEVEN DECUYPER header
006-wallpaper.png

PROFESSIONELE BEHANGER IN HALLE EN OMSTREKEN

Al uw behangwerken door één vakman

Voor al uw behangwerken in Halle en omgeving met een perfect eindresultaat kunt u bij Schilderwerken Steven Decuyper aankloppen. Ik geef u als zelfwerkend zaakvoerder bij u thuis graag passend advies over de vele mogelijkheden en biedt u indien gewenst met plezier inspiratie voor de juiste keuze. Naast behangwerken kunt u ook bij mij terecht voor binnen- en buitenschilderwerken of gevelrenovatie .

  • Alle stijlen mogelijk

  • Advies op maat voor uw interieur

  • Ruime keuze

  • Kwaliteit in materiaal, uitvoering en afwerking
     

behangwerken

Behang, een echte meerwaarde voor uw interieur

Een echte thuis creëren met mooi behangpapier dat prachtige accenten in uw interieur brengt? vandaag zijn er echte pareltjes in het assortiment. Met behang kunt u dan ook alle kanten op: een moderne of klassieke look, een luxueuze uitstraling, grote patronen of juist kleine dessins, van rustgevend tot opvallend, in alle mogelijke kleuren en verschillende texturen, vliesbehang of glasvezel, … de mogelijkheden van muurbekleding zijn eindeloos! Zo creëert u in één beweging instant sfeer met echte eyecatchers in uw interieur.

Waarom kiezen voor een professional als Schilderwerken Steven Decuyper

Behangwerken… misschien lijkt het een eenvoudige klus, maar behangpapier wordt vaak foutief aangebracht en het resultaat is er dan ook naar. Bovendien blijft u met heel wat materiaal zitten, nodig om de werken uit te voeren, terwijl u deze klus wellicht maar eens om de zoveel jaar aanpakt. Want behangen kost ook tijd, zonder ervaring zelfs heel veel tijd, frustraties en meerdere pogingen.

Schilderwerken Steven Decuyper beschikt al over al het nodige materiaal om de behangwerken naadloos uit te voeren. Geslaagde behangwerken blijven een vak apart. Een professionele, ervaren behanger zal de werken dan ook met hoge kwaliteit uitvoeren. Hij weet bijvoorbeeld perfect in te spelen op oneffenheden die in het oog springen, kan die moeilijk bereikbare hoekjes en lastige schuine muren moeiteloos aanpakken of laat dat behangpapier met dessin mooi in elkaar overvloeien.

SCHILDERWERKEN STEVEN DECUYPER KOMT GRAAG BIJ U THUIS OM UW PROJECT OP TE METEN. DAARNA MAG U EEN DUIDELIJKE OFFERTE VOOR UW BEHANGWERKEN VERWACHTEN.

bottom of page