top of page
SCHILDERWERKEN STEVEN DECUYPER header
GEVELRENOVATIE

BUITENSCHILDERWERKEN & GEVELRENOVATIE IN HALLE EN OMGEVING

Een gevelrenovatie zorgt ervoor dat uw gevel duurzaam beschermd is

Uw gevel heeft een tweeledige functie. Een gevel kan de volledige uitstraling van uw woning kan maken of kraken, maar de buitenmuren zijn ook bedoeld om uw woning te beschermen tegen externe weersinvloeden, zoals zon, koude en vocht. Misschien is uw gevel door de jaren heen zwaar vervuild. Het voegwerk laat los. Er is sprake van scheurtjes of barsten. U hebt vochtproblemen via uw gevel. Of u bent die bakstenen muren beu en denkt aan kaleien. Indien nodig word er een technisch advies opgemaakt door een expert vvor we aan de schilderwerken starten.

Kan uw gevel een grondige gevelrenovatie gebruiken? Schilderwerken Steven Decuyper is niet alleen thuis in schilderwerken en behangwerken , maar pakt ook uw gevelrenovatie in Halle of omgeving aan. Met 20 jaar ervaring in de vingers zorg ik ervoor dat elke buitenmuur en gevel duurzaam beschermd is en een metamorfose ondergaat. Uw gevel ziet er al snel weer uit als nieuw en is voor jaren doeltreffend beschermd.

 • Zelfwerkend zaakvoerder met jarenlange ervaring

 • Totaalaanpak van gevelwerken, van reiniging tot afwerking

 • Duurzame bescherming voor uw gevel

 • Steeds kwaliteitswerk
   

Hogedrukreinigen

Er zijn verschillende toepassingen voor de reiniging met hoge druk zoals de reiniging van uw gevel, dak, oprit of terras. Om alle vuildeeltjes, mos of ander materiaal te verwijderen. Schilderwerken steven decuyper gebruikt hiervoor professionele hogedrukreinigers zodat we alles grondig en veilig kunnen schoonmaken.


Gevelonderhoud en gevelreiniging zijn niet de enige zaken die we schoonmaken, ook opritten, terrassen of gevelpanelen nemen we mee als u dat wenst.


Uw klinkers reinigen of bestrating in de tuin schoonmaken? Een tijdrovend en arbeidsintensief klusje met vaak niet het gewenste resultaat. Wij staan voor u klaar voor een professionele reiniging van uw ondergrond. Uw bestrating, tuintegels of oprit schoon en weer als nieuw? Wij helpen u hier graag mee. Voor een professionele reiniging van uw terras, gevels of bestrating kunt u altijd bij ons terecht.

Allround Service in gevelwerken

Allround service in gevelwerken

 • Gevelreiniging om vuil te verwijderen op uw bestaande gevel en buitenmuren

 • Oude of loszittende voegen verwijderen die schade door doordringend vocht kunnen veroorzaken

 • Voegwerk vernieuwen

 • Betonreparatie, scheuren en barsten herstellen, beschermen tegen vocht en vuil

 • Kaleiwerken, aanbrengen van een laag niet-isolerende kalkverf

SCHILDERWERKEN STEVEN DECUYPER KOMT GRAAG BIJ U LANGS OM UW OPDRACHT TE BESPREKEN. DAARNA MAG U EEN DUIDELIJKE OFFERTE VOOR UW BUITENSCHILDERWERK, GEVELREINIGING OF GEVELWERKEN VERWACHTEN.

bottom of page